Жертва ты, а я это гуано давно сменил.Если ты не слышал как звучит лучше, наслаждайся тем что естьpegonak писав: Та прямо там! Не будь жертвою маркетинга

Модератор: pegonak
Жертва ты, а я это гуано давно сменил.Если ты не слышал как звучит лучше, наслаждайся тем что естьpegonak писав: Та прямо там! Не будь жертвою маркетинга
+2500Admin писав: если она от хорошего бренда и с хорошим магнитом, а не те несчастья, что ставят на наши авто.
Я в авто музику не слухаю, а того, що є вистачає на те, що там слухаюAdmin писав:Если ты не слышал как звучит лучше, наслаждайся тем что есть
Ты не прав в каждом предложении.pegonak писав:Ой, блін, а потім крутять по тих мега-крутих-динаміках мп3-шне гумно стиснене до рівня радіо, а мені тут зараз будуть розказувати про супер-мега динаміки
А проводочки хоча б безкисневі до динаміків попідводили?Я в авто музику не слухаю, а того, що є вистачає на те, що там слухаю
зачем всех по себе ровняешьpegonak писав:Ой, блін, а потім крутять по тих мега-крутих-динаміках мп3-шне гумно стиснене до рівня радіо, а мені тут зараз будуть розказувати про супер-мега динаміки
так ты с это должен был начатьpegonak писав:Я в авто музику не слухаю, а того, що є вистачає на те, що там слухаю
он дружит с гугломBipyc писав:Ты не прав в каждом предложении. откуда такие фразы?
А де конкретні факти?! Не сприймаю таких аргументівBipyc писав:Ты не прав в каждом предложении
Я дружу з головоюAdmin писав:он дружит с гуглом
Я піськами не міряюсьAdmin писав:приезжай на встречу и послушаешь как играет твое радио и звучит моя акустика
я думал ты взрослей, о чем ты думаешь, а еще говоришь, чтоpegonak писав:Я піськами не міряюсь
pegonak писав:Я дружу з головою
Еслиб у меня не было ее когда то, и я не слышал как она на таких же 308 звучит, поверил бы, а пока тешь себя этимpegonak писав:Лише кажу, що не така погана та штатна акустика.
Я достатньо дорослий, щоб знати, що "музику" не оцінюють середньостатичним слухом в умовах салону автоAdmin писав:я думал ты взрослей, о чем ты думаешь, а еще говоришь, что
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину