З тим що дизель зимою прогрівається гірше, було прийнято рішення встановити підігрів сидінь, так як в моїй комплектації його не було. У моїй комплектації стандартна проводка підігріва до сидінь підходить її і будем використовувати і встановлювати кнопки підігрівів на штатні місця.

Замовити підігрів можна різний і в різних магазинах, я зупинився на Ємеля УК2 - http://avtozvuk.ua/info/10913.
Знімаєм сидіння, від водійського відключаєм заводську фішку. На водійському сидінні знімаєм кришку з ричага підйому сидіння, потім відкручуєм саму ручку, знімаєм бокові пластикові кришки піджимаючи з середини місця кріплення викруткою. Знімаєм обшивку сидінь, проклеюєм самі підігіріви, я ще до заводської клейкої ленти додав пару смужок 2-х стороннього скотчу, щоб наверняка, проводим проводи підігрівів. Збираємо сидіня.
Тепер підключення, для моїх підігрівів потрібно 4 проводи:
- постійний плюс;
- запалення;
- підсвітка;
- мінус.
Я їх візьму зі стандартної проводки з фішки під сидіннями, тобто без порушення штатної проводки і в будь-який момент можна відключитись для поїздки на сервіс, наприклад. Також присутній заводський запобіжник на підігрів на 30А.
Фішка для водійського сидіння

Фішка для пасажирського сидіння

Для запалення буду використовувати сигнал з проводу підсвітки, щоб не порушувати заводську проводку(постійно катаюсь з підсвіткою, тому для мене не проблема, кожний може собі взяти в іншому місці, наприклад з прикурівателя), він буде сигнальним для реле, яке дає струм на сам підігрів.
Реле з комплекту підігрівів встановив в центральній консолі, щоб під сідушкою не теліпалось.
Вигляд проводів під сидінням:

Підігрів має 4 положення, плюс можна ставити на половину положення (точки між цифрами на фото), тобто 8 рівнів. Також по кожному рівні є світлова індікація у вигляді індикатора сідушки біля крутьолки:
- підігрів вимкнений;

- слабкий нагрів - горить зеленим;

- середні нагріви - горить оранжевим;

- максимальний нагрів - горить червоним.

Витрати:
- підігрів сидінь - 704 грн (http://avtozvuk.ua/info/10913);
- фішки, гофра - 50 грн (радіодеталі).
Результат- порівнював з Chevrolet Cruze (штатний підігрів) - ємеля бистріше нагрівається і при максимальній температурі більш інтенсивно гріє.
Фотозвіт