ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто. Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Dima8084
У меня вообще клима не отключается и имею нормальные показатели. Наверное всё упирается в прогретость двигателя и соответственно уменьшения вязкости соляры в баке
Сейчас буду стартовать ради интереса посмотрю показатели на холодном движке, по приезду отпишусь.
Востаннє редагувалось 01 березня 2013, 09:17 користувачем Платонович, всього редагувалось 1 раз.
В мене 2літровий двигун накатом показуе 07-09,в мого знайомого форд модель 2011року двигун 1,6 куплений і екслуатуеться в європі так він показує розхід 06-07 на холостих
Добавлено спустя 9 минут 35 секунд: pegonak
я згідний що може бути бодяга але продають ту бодягу на УКРНАФТА за державу обидно,а звигляду чистенька прозора бо на АНП там по коліру як переробка
В будь-якому разі, показники ці є абсолютно абстрактними, бо авто ж не їде від роботи двигуна в цей момент.
Витрати палива на ХХ можуть бути виміряні хіба що в л/год роботи. Треба якусь мензурку підключати до паливопроводу напряму, і дивитися як засмоктує =)
З цієї причини я не розумію чому ви про них говорите, про ці показники, вони можуть показати, хіба що, абстрактний рівень енергоспоживання авто на ХХ =) LAVALON
ти коли перевіряв, то що в тебе було увімкнено в авто, фари, магнітофон, кондиціонер ... все впливає!
Сергей n
ще може бути, що на різних заправках додавали несумісні добавки до палива, при змішуванні вони могли утворити ядучу суміш для двигуна.
Востаннє редагувалось 01 березня 2013, 09:53 користувачем pegonak, всього редагувалось 3 разів.
За це повідомлення автора pegonak подякували (всього 2):
Результаты замера следующие:
Т воздуха +5С
Через 2 квартала от начала движения (двигатель полностью холодный) расход в накате с включенным климатом = 1.7л/100 км, после отключения климата упал до 1л/100 км.
У меня колеблется около 1,2. Но накатом езжу крайне редко (а вернее пробовал для того, чтоб посмотреть какой расход), и езда по городу, по этому двигатель практически всегда холодный. Так что не мешайте технике работать. Всё гуд.
Востаннє редагувалось 01 березня 2013, 11:38 користувачем Andrey81, всього редагувалось 1 раз.
ок.
-Стоите вы тарахтите на ХХ ни проехав ни одного км, спалили весь бак за, допустим, 100 часов. Вопрос. за какие 100 км БК показал расход?
- БК будет Вам всегда писать или л/км или км/л в зависимости от того что Вы выберете.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину