ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
К XomRk по салонному зеркалу
Модератор: pegonak
- Fishmack
- Ученик
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 307
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 23 рази
- Стать:
К XomRk по салонному зеркалу
Собственно вопрос по теме "Куплю салонное зеркало или ногу от него Пежо307". Есть смысл ждать отклика от тебя или забыть?
The best regards, Konstantin!
- Fishmack
- Ученик
- Стать:
Re: К XomRk по салонному зеркалу
Admin
Спасибо, выручил! А то я в Киеве сейчас как заяц - то есть, то нет. И в форуме примерно так же. В поле особо-то Инет и не попринимаешь. А это дали выходные до 5-го и радуюсь...
Спасибо, выручил! А то я в Киеве сейчас как заяц - то есть, то нет. И в форуме примерно так же. В поле особо-то Инет и не попринимаешь. А это дали выходные до 5-го и радуюсь...
- Fishmack
- Ученик
- Стать:
Re: К XomRk по салонному зеркалу
XomRk
Спасибо Сережа! Обязательно получится! Со вторника буду в Киеве и, надеюсь, что выберу свободное время и закончу наконец начатое!
Спасибо Сережа! Обязательно получится! Со вторника буду в Киеве и, надеюсь, что выберу свободное время и закончу наконец начатое!
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину