ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Рыскание авто на ровной дороге
Модератор: pegonak
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: C-Elysee
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Стать:
Рыскание авто на ровной дороге
Привіт, маю Сітроен С-Елізе, є така проблема. На рівній дорозі, авто рисачить, щось схоже як шукає колію, чи як сковзається на голольоді чи вітер дмухне то в одну то в іншу сторону. Пробіг 30 тис., в аварії не була, вся ходовка ціла.
- гума, диски, типорозмір мінявся, не допомогло;
- амортизатори перед і зад мінялись, не допомогло;
- розвал перевірявся на різних СТО, не допомогло;
Не знаю, що це може бути, може вітер якось по різному задувається і тяне куди більше попало, а може шось з електропідсилювачем не так, вже не знаю, шо це може бути. Хочу ще спробувати вимкнути електропідсилювач і без його проїхати, може він в 0-вій точці помиляється.
Хто що підкаже?
- гума, диски, типорозмір мінявся, не допомогло;
- амортизатори перед і зад мінялись, не допомогло;
- розвал перевірявся на різних СТО, не допомогло;
Не знаю, що це може бути, може вітер якось по різному задувається і тяне куди більше попало, а може шось з електропідсилювачем не так, вже не знаю, шо це може бути. Хочу ще спробувати вимкнути електропідсилювач і без його проїхати, може він в 0-вій точці помиляється.
Хто що підкаже?
-
- Прохожий
- Стать:
-
- Прохожий
- Стать:
-
- Прохожий
- Стать:
Re: Рыскание авто на ровной дороге
і на рідніх і не на рідніх результат однаковий, аміки не стукають міняв і рідні і замінники
- sever-3
- Ученик
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 208 Active 1.2VTi
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 20 разів
- Стать:
Одно время машину не прогнозируемо тянуло то вправо, то влево. Развал схождение ничего не дал, да и остальное тоже было все нормально. На шиномонтаже проверил колеса. Оказалось что из пяти колес (+ запасное колесо), резина на 3 -х дисках жила своей жизнью, то есть имела осевое биение относительно диска. После того как нормальные колеса поставил на перед проблема исчезла.
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 307
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Стать:
Було на 307- му. Носило зад як на легкій ожеледиці після 110 км/год. На шиномонтажі перевіряли гуму, сказали добра. Поміняв- і ура, ф1:-) .
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину