ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Машина тупить і не iде
Модератор: pegonak
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: Partner
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 0
- Стать:
Машина тупить і не iде
Доброго дня форумчани! Прошу поради!Придбав собі Пежо Партнер 1,6 HDI 66 kW 90кс 2012року. Ненормальну роботу двигуна не мав можливості оцінити. Проблема ось у чому: не має тяги! до 3000 дуже важко набирає. проте, уже на 5 передачі,їдучи на ній зі швидкістю орієнтовно 80-90 (більше не розганяється) секунд 20 а то і декілька хвилин ВИНИКАЄ ПРОРИВ і машина летить як навіжена, появляється прийомистість. Інколи буває, що він пропадає і авто гальмує двигуном (зачасту на обгоні((((( ) до швидкості тих же 80-90. Проте включить 4 передачу набрати до 100 км/год і вмикнути знов пяту, то прорив знов буде. І їде авто тоді як має бути.
Ніякий чек не горить, заводиться з півтика, двигун не троїть і працює рівно. Їздив на комп, майстер колупався довго не міг приєднати апарат, сказав шо на тому розємі не було +. Здивувався шо не світиться жодна помилка на табло, довго дивився і сказав шо лампочка чека може бути заклеєна. Діагностика показала 4 помилки по вентилятору радіатора, одну з яких вдалося видалити. Все, інших помилок не було. Раніше мені казали що забитий сажевий фільтр, цей майстер відкидає цю версію, тому що нема по ньому помилок і якби це було так, то ніби прорива не було б в їзді взагалі. Ще одне - дуже удушливий запах з вихлопної, вчадіти можна. Ще одне - замінив повітряний фільтр і ОФІГЕЛ від того, що він мокрий (в прямому сенсі!!!!!!!) як хлющ від масла. Почистив все і ваткою воздухомер ( як міг ) від масла.Проїхав уже 1000км - масла нема. Перевірив напряму вентилятор, працює від 12 В. Перевірив Реле цього вентилятора так, як в ЮТУБі. Все клацало як і там. Я далеко не електрик, але думаю, що реле працює..... Включаю кондиціонер то вентилятор не включається. Втомився писати..... Може хтось знає шо це за фігня твориться з машиною??? пробіг (якшо вірити) 152 тис
Ніякий чек не горить, заводиться з півтика, двигун не троїть і працює рівно. Їздив на комп, майстер колупався довго не міг приєднати апарат, сказав шо на тому розємі не було +. Здивувався шо не світиться жодна помилка на табло, довго дивився і сказав шо лампочка чека може бути заклеєна. Діагностика показала 4 помилки по вентилятору радіатора, одну з яких вдалося видалити. Все, інших помилок не було. Раніше мені казали що забитий сажевий фільтр, цей майстер відкидає цю версію, тому що нема по ньому помилок і якби це було так, то ніби прорива не було б в їзді взагалі. Ще одне - дуже удушливий запах з вихлопної, вчадіти можна. Ще одне - замінив повітряний фільтр і ОФІГЕЛ від того, що він мокрий (в прямому сенсі!!!!!!!) як хлющ від масла. Почистив все і ваткою воздухомер ( як міг ) від масла.Проїхав уже 1000км - масла нема. Перевірив напряму вентилятор, працює від 12 В. Перевірив Реле цього вентилятора так, як в ЮТУБі. Все клацало як і там. Я далеко не електрик, але думаю, що реле працює..... Включаю кондиціонер то вентилятор не включається. Втомився писати..... Може хтось знає шо це за фігня твориться з машиною??? пробіг (якшо вірити) 152 тис
-
- Прохожий
- Стать:
Re: Машина тупить і не іде!!! Поможіть!!!!
Зняв тільки що клему з егр - нічого в роботі двигуна ніби не змінилося, на табло ніяких помилок не вискочило.
-
- Прохожий
- Модель:: 508sw 1.6
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
а сажевий фільтр на місці? 90 к.с. походу паливна від Бош,( но можу помилятися). В самого сажевий забитий (комп видає помилку) но мотор немає таких явних провалів, як варіант провірити датчики тиску повітря на вході, і турбіну, скоріш за все проблема з сумішю. І краще у пежо сервісі проводити діагностику (звичайно там наплетуть ппц чого - головне не вестися, но проблему думаю встановлять)
-
- Ученик
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 11 разів
- Стать:
Вирізали сажевий, перешивали комп. Мабуть криворука прошивка, так кастрували що тепер жодних помилок небуде. Заливати треба сток, тоді дивитись помилки. Це якщо я не помилився з сажевим.
- IRBIS
- Мастер
- Модель:: 5008
- Дякував (ла): 353 рази
- Подякували: 601 раз
- Стать:
Подозреваю, что проблема может быть в каком-то из датчиков: турбины, впрыска, давления в топливной рампе, тот же расходомер, температуры ОЖ. Одним словом нужен толковый диагност для начала.
-
- Прохожий
- Стать:
Всім дякую за відповіді! Живу троха далеко від цивілізації, але якось вирвусь на ПЕЖО сервіс в Рівне для діагностики.
Але напрошуються питання:
як можна візуально оприділити відсутність сажевика, якщо на тій болванці (вертикально стоїть біля турбіни) є ше ніби заводська обгортка тіпа дюральова?
якби сажевика не було б, то при вмиканні запалювання він же (лампочка на табло) загорається і тухне (можливо так настроїли)?
ядучий запах з глушителя присутній (думав, що можливо із за наявного забитого сажевика), хоча може бути ізза неправильної суміші
І накінець прошу прийняти до уваги, що повітряний фільтр був мокрий від масла, і те ж масло перло в турбіну (я так розумію). Коли взимку при морозах стартер маслав то ішов димок(думаю пригорало те масло) зразу за турбіною перед входом в сажевик. Проблему заводки вирішив заміною двох свічок накалу (по 260 грн ориг кому цікаво).
НАПЕРЕД ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДІ!!!
Але напрошуються питання:
як можна візуально оприділити відсутність сажевика, якщо на тій болванці (вертикально стоїть біля турбіни) є ше ніби заводська обгортка тіпа дюральова?
якби сажевика не було б, то при вмиканні запалювання він же (лампочка на табло) загорається і тухне (можливо так настроїли)?
ядучий запах з глушителя присутній (думав, що можливо із за наявного забитого сажевика), хоча може бути ізза неправильної суміші
І накінець прошу прийняти до уваги, що повітряний фільтр був мокрий від масла, і те ж масло перло в турбіну (я так розумію). Коли взимку при морозах стартер маслав то ішов димок(думаю пригорало те масло) зразу за турбіною перед входом в сажевик. Проблему заводки вирішив заміною двох свічок накалу (по 260 грн ориг кому цікаво).
НАПЕРЕД ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДІ!!!
- Bee
- Клубный пользователь
- Модель:: 308 SW, 508 RXH
- № клубной карты: 000360
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 471 раз
- Стать:
Для начала ВИН-код в студию!
На 90-сильные моторы сажевики ставили не все модификации.
На 90-сильные моторы сажевики ставили не все модификации.
- IRBIS
- Мастер
- Модель:: 5008
- Дякував (ла): 353 рази
- Подякували: 601 раз
- Стать:
толяшик
Ну вот начни с турбины, с ее детального обследования на предмет механических и электронных косяков.
На моей памяти у человека на Берлинго было нечто похожее, то проблема была в клапане сброса давления. Заменил и поехал как человек.
Ну вот начни с турбины, с ее детального обследования на предмет механических и электронных косяков.
На моей памяти у человека на Берлинго было нечто похожее, то проблема была в клапане сброса давления. Заменил и поехал как человек.
- Bee
- Клубный пользователь
- Модель:: 308 SW, 508 RXH
- № клубной карты: 000360
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 471 раз
- Стать:
толяшик
Да. Сажевый должен был бы быть. Но укатать его за 150 т.км. - гммммм...
Да. Сажевый должен был бы быть. Но укатать его за 150 т.км. - гммммм...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину