ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Общие вопросы новичков в выборе комплектации Пежо 308

Модератори: Куколка, pegonak

Відповісти
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308 1.6 HDi 90
№ клубной карты: 000086
Дякував (ла): 665 разів
Подякували: 545 разів
Стать:

Общие вопросы новичков в выборе комплектации Пежо 308

Повідомлення pegonak »

Всім привіт!
Наче не знайшов схожої теми...
Я розглядаю 308-у як претендента у перше авто. Чи зможете Ви мені допомогти в деяких, "дитячих" питаннях? :oops:
Чи можете ви мені розказати коротко чим в основному відрізняються салони у 308-ї Confort pack та Premium комплектації?
Тобто, не наявність технологічних приблуд, які опціонально є-немає по прайсу, а чим відрізняються самі салони, те, що в прайсі не пишуть, якість матеріалу, крісел, обивки і т.п.
Наприклад, коли був в салоні, то менеджери казали, що у Конфорта немає у другому ряду блоку кондиціонера, не знаю як зветься, між передніми кріслами.
Ось тут його гарно видно: http://www.avtomir.com/_files/uphoto/ar ... 03_img.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
А двох варіантів салонів не було, щоб пощупати, роздивитися.
А на що ще можна звернути увагу при виборі варіанту салону?
Я так зрозумів з нового прайсу, що багато технологічних штук можна додати вже у Конфорт (раніше був інший прайс), як-то ESP, подушки, а деякі чомусь неможна, наприклад, Pack Ambiance на Конфорт.
І якби питання не в різниці ціни, а скоріше в тому, що я не визначився ще з типом двигуна, а дизелі у нас ідуть лише з Конфорт. Я, в принципі, розумію, що пріоритет вибору типу двигуна більший ніж варіанту салону, але хочеться для себе все ж зрозуміти цю різницю між салонами.
Дякую заздалегідь за терпіння :)
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...

Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Загальні питання новачка по 308, вибір комплектації

Повідомлення Admin »

в нормальных странах все как у людей, а у нас как всегда, дешевле берут и дороже нам продают. Мой совет, если брать то уж лучше начинать рассматривать комплекции с Премиума. У Премиума уже полный электро пакет, климат, подлкотник с обдувом на задние сидения, туманки, мр3, качественная обшивка салона, шумка лучше, диски литые 16е в базе и можно панораму крышу доказать и еще кучу всего. На комфорт для дооснащения есть ограничения.

[ Сообщение отправлено с мобильного устройcтва ]
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Admin писав:можно панораму крышу доказать и еще кучу всего. На комфорт для дооснащения есть ограничения
Панораму чогось боюсь брати. В нас ще не всі навчилися сміття викидати у смітник, крім того, кажуть, що на наших дорогах надто багато кручення на корпус йде, можуть з'явитися мікротріщини від самої їзди... А з приводу дооснащення я бачу це по прайсу, правда, не можу збагнути чого вони так зробили, маркетинг, блін.
Я з самого початку на Преміум дивився, поки не задумався про дизель. А дизель чогось в прайсі тільки у конфорті :( Чи везуть і преміум з дизелем, треба у дилера взнавати чи хтось знає напевне?

Борт-журнал
Admin
Администратор
Администратор
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

когда я покупал свои 308е дизеля были и в ПП. По поводу кручения кузова и самой панорамы, вас плохо осведомили или вы просто не знаете. Пежо - это не мягкозувной япошка, французы первопроходцы и лидеры в панорамных крышах, у Пежо очень сильные и крепкие кузова. Пыжи перевертыши редко когда приезжают на сервис с битыми крышами. Я где то выкладывал тему, как девушка танцевала на панорамы 308го, посмотрите. Панорамная крыша это: дополнительная жесткость кузова за счет толщины и спец сплава стекла, отличная шумоизоляция и шикарный внешний вид авто.

pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Admin писав:как девушка танцевала на панорамы 308го
Ну, дівчина не має імпульсу рівного боковому/лобовому удару, тому це дуже суб'єктивний показник. Але, якщо Ви стверджуєте про додаткову жорсткість, то я спробую знайти цьому підтвердження.
Зараз Ілта як диллер працює, певно, набір комплектацій вони тепер не визначають, або ж беруть ті, що найвірогідніше візьмуть. Я чекаю від них відповіді, якщо ця їхня переписка онлайн працює. Побачу, що вони скажуть про дизеля у преміум.

Борт-журнал
romadone
Заслуженный ветеран клуба
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Повідомлення romadone »

pegonak писав:у Конфорта немає у другому ряду блоку кондиціонера, не знаю як зветься, між передніми кріслами
ця "штука" йде с кліматом, не залежно від комплектації
Дизелі йдуть тільки у Конфорпаці, але вибір опцій достатній, для того щоб організувати гарну комплектацію, не всім потрібна скляна криша...
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Admin
Администратор
Администратор
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Может щас на украинском рынке только в комфорте дизеля, но еще в 2009г было 3 варианта диз моторов и во всех комплектациях.
romadone писав:ця "штука" йде с кліматом, не залежно від комплектації
дело в том, что если заказываешь климат, подлокотник может идти, а вот обдув задних сидений не всегда ставят.
romadone
Стать:

Повідомлення romadone »

Admin писав:дело в том, что если заказываешь климат, подлокотник может идти, а вот обдув задних сидений не всегда ставят.
С чего ты взял? Воздуховоды, встроенные в подлокотник обязательный элемент климата.
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Admin
Администратор
Администратор
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

romadone писав: С чего ты взял? Воздуховоды, встроенные в подлокотник обязательный элемент климата.
Уже 2 года юзаю 308й и читаю многие форумы . Никто и даже официалы не знают какой будет машина по приходу, так как французы разные сюрпризы преподносят. В россии очень много 308х было продано без воздуходувов. Читай форумы и будет тебе счастье.

romadone
Стать:

Повідомлення romadone »

На Украине все версии, что были с климатом имели подлокотник и дуйки, на сколько я интересовался.
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “Порівнюємо та обговорюємо моделі PEUGEOT та CITROEN vs Конкуренти”