Наче не знайшов схожої теми...
Я розглядаю 308-у як претендента у перше авто. Чи зможете Ви мені допомогти в деяких, "дитячих" питаннях?

Чи можете ви мені розказати коротко чим в основному відрізняються салони у 308-ї Confort pack та Premium комплектації?
Тобто, не наявність технологічних приблуд, які опціонально є-немає по прайсу, а чим відрізняються самі салони, те, що в прайсі не пишуть, якість матеріалу, крісел, обивки і т.п.
Наприклад, коли був в салоні, то менеджери казали, що у Конфорта немає у другому ряду блоку кондиціонера, не знаю як зветься, між передніми кріслами.
Ось тут його гарно видно: http://www.avtomir.com/_files/uphoto/ar ... 03_img.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
А двох варіантів салонів не було, щоб пощупати, роздивитися.
А на що ще можна звернути увагу при виборі варіанту салону?
Я так зрозумів з нового прайсу, що багато технологічних штук можна додати вже у Конфорт (раніше був інший прайс), як-то ESP, подушки, а деякі чомусь неможна, наприклад, Pack Ambiance на Конфорт.
І якби питання не в різниці ціни, а скоріше в тому, що я не визначився ще з типом двигуна, а дизелі у нас ідуть лише з Конфорт. Я, в принципі, розумію, що пріоритет вибору типу двигуна більший ніж варіанту салону, але хочеться для себе все ж зрозуміти цю різницю між салонами.
Дякую заздалегідь за терпіння