ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Мийка з воском

Модератор: pegonak

pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308 1.6 HDi 90
№ клубной карты: 000086
Дякував (ла): 665 разів
Подякували: 545 разів
Стать:

Мийка з воском

Повідомлення pegonak »

Відкрию супутню тему, щоб не мішатися з "сухим воском" :)
Маю проблему. Я помітив, що як почав мити авто з воском, то лобове скло почало постійно "затиратися" двірниками. Тобто в дощик, коли двірники труть скло, на ньому утворюється тимчасовий наліт, котрий погіршує видимість. Часом наліт дуже легкий, а часом доволі значний і тримається пару секунд, а коли двірники махають часто, наприклад, коли дощ сильно ллє, то взагалі може не стигати зходити і дивишся наче через запітніле скло.
І я не можу збагнути, що погане, віск чи омивачка. Омивачка мені подобається, бо має приємний запах, гарну ціну і зручно купувати (у звичайному маркеті). Деякі інші пробував, то по заданим параметрам були гірші.
Хтось має подібну проблему чи може знає як побороти? Може можна чимось скло вимити чи натерти, щоб цього ефекту не було?
Дякую заздалегідь!
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...

Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Delfi
Администратор
Администратор
Модель:: 3008
№ клубной карты: 00123
Дякував (ла): 691 раз
Подякували: 939 разів
Стать:
Контактна інформація:

Re: Мийка з воском

Повідомлення Delfi »

pegonak

А может просто уже дворники следует поменять??!
Зображення Если я тебе не нравлюсь...Застрелись...Я не исправлюсь..
romadone
Заслуженный ветеран клуба
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Повідомлення romadone »

pegonak писав:чи омивачка
використовую Шелл good таких проблем не маю. Може в тебе вже двірники просяться?..
Зображення
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Alex Fly
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308
Телефон: +375297692586
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 23 рази
Стать:

Повідомлення Alex Fly »

pegonak писав:Відкрию супутню тему, щоб не мішатися з "сухим воском" :)
Маю проблему. Я помітив, що як почав мити авто з воском, то лобове скло почало постійно "затиратися" двірниками. Тобто в дощик, коли двірники труть скло, на ньому утворюється тимчасовий наліт, котрий погіршує видимість. Часом наліт дуже легкий, а часом доволі значний і тримається пару секунд, а коли двірники махають часто, наприклад, коли дощ сильно ллє, то взагалі може не стигати зходити і дивишся наче через запітніле скло.
І я не можу збагнути, що погане, віск чи омивачка. Омивачка мені подобається, бо має приємний запах, гарну ціну і зручно купувати (у звичайному маркеті). Деякі інші пробував, то по заданим параметрам були гірші.
Хтось має подібну проблему чи може знає як побороти? Може можна чимось скло вимити чи натерти, щоб цього ефекту не було?
Дякую заздалегідь!
Прошу прощения может я не все понял. Но вообще в любой качественной автокосметике есть такие вещи как салфетки для удаления воска с лобовых стекол. У нас машину тупо обливают воском и все, как бы круто. Это портит как обзорность так и щетки, так как они начинают неравномерно скользить по стеклу. На стекла советую нанести антидожь, он как продлит работу и жизнь щеток так и удивит вас тем как мало вы будете пользоваться щетками. ТОлько покупайте качественный антидождь. Наносится он как раз два а эффект супер. Держится около месяца и флакона хватает на 7-10 нанесений. у нас такая вещь стоит от 5 до 10 долларов

Добавлено спустя 11 минут 2 секунды:
Вот таким пользуюсь я. Вверху слева номер артикула. Автокосметика Pingo.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2011, 13:07 користувачем Alex Fly, всього редагувалось 2 разів.
Зображення
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Delfi писав:А может просто уже дворники следует поменять??!
А який же у них термін служби? О.о Машині й року немає, 9700 км всього.

І цей ефект було помічено одразу після першої ж мийки з воском, тому на щітки я не грішу, а якщо скло гарно шампунем протерти, то ефект майже повністю зникає.

Додано через 4 хвилини 9 секунд:
Alex Fly писав:На стекла советую нанести антидожь, он как продлит работу и жизнь щеток так и удивит вас тем как мало вы будете пользоваться щетками.
Вот это интересно. Я бы попробовал. Спасибо за совет!

А как же избавиться от въевшегося воскового налета на лобовом? У нас видимо тоже воск попадает на лобовое во время мойки. Хотя мойщики утверждают, что не наносят его на лобовое, и когда брызгают, то прямо на лобовое не брызгают, но на крышу попадает, капот, а потом они водой его обмывают... думаю, тут он на лобовое и попадает.
А салфетками я пытался протирать с моющим средством для окон (Gala вроде), но оно воск не смывает толком...

зы: сразу не понял, салфетки именно чтобы смывать воск? Может название проверенной торговой марки есть в памяти?
Востаннє редагувалось 08 вересня 2011, 13:45 користувачем pegonak, всього редагувалось 2 разів.

Борт-журнал
Alex Fly
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308
Телефон: +375297692586
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 23 рази
Стать:

Повідомлення Alex Fly »

Sonax - так и называются -салфетки для удаления остатков воска после мойки. http://www.sonax-ua.com/sonax-d/katalog ... uct=418100" onclick="window.open(this.href);return false;
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Зображення
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Alex Fly, дякую! Спробую знайти такі і випробую! :)

Борт-журнал
Al-Chi
Мастер
Модель:: Partner, Megane II
Телефон: о66-5403238
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 338 разів
Стать:

Повідомлення Al-Chi »

pegonak писав:А салфетками я пытался протирать с моющим средством для окон (Gala вроде)

враховуючи власний "гіркий" досвід, я б не рекомендував при догляді за авто використовувати побутові миючі засоби, так як вони можуть і спричиняють негативні дії на лакофарбове покриття авто!!!

P.S.: побутов засіб для миття вікон(не пам'ятаю назви)спричинив відлущування фарби.... :evil: так що тепер тільки автокосметика
Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
romadone
Заслуженный ветеран клуба
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Повідомлення romadone »

pegonak писав:А який же у них термін служби?
однієї зими може бути достатньо
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

У мну уже больше 2х лет дворники трут и пока только пассажирский начинает на замену проситься. Я рекомендую обезжирить лобовое и дворники и все должно стать на места свои good я себе пару раз в год средством для мытья моторов обезжириваю лобовое и дворники, реально потом все как новое трет good
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “Кузов та салон”