Постало питання придбання більшої машини. Початковим варіантом був гольф довкола якого я облизувався довго і нудно. Але гольф не набагато більше поло, і дизель+автомат коштує казкових грошей. Так автомат/робот був одним з пріоритетів:) Бо я лінивий:). Якось вирішив подивитися які є альтернативи. В принципі сподобався С4, 308 пижик не розглядався бо є помітно меншим за С4. Начитавшися в інтернеті про проблеми з задньою підвіскою у С4 – варіант відпав, але зацікавив 308 SW. Заскочив у салон, придивився пильніше до вагона – ось воно! Розмір, комлектація, дизайн все як треба. Дружині він теж сподобався, хоча вона казала що універсали їй не сподобаються ніколи:) Як опції до 308 SW e-HDI нас цікавив круїз-контроль і парктронік. В різних салонах ілти і віді мені казали що на e-HDI круїзи в Києві поставити не можуть в принципі, тільки з заводу (саме тому мене здивувало що dr.Drew поставили на e-HDI круїз в Україні)...
Практично одразу з підбором нової машини ми почали продавати полочку. Продажа машини це дуже довга і "цікава" історія відмахування від бариг і пошук людини яка купляє машину собі. Тримати дві машини ми не хотіли і тому відкладали покупку нової на потім... Так дотягнули догрудня 2012... Втративши надію продати машину взимку і очікуючи що навесні вона знайде нового хазяїна, ми 20 грудня 2012 замовили з заводу 308SW e-HDI + круїз-контроль + парктроніки випуску 2013 року, колір білий. Поставка, по угоді, до 15 квітня 2013 року.
Неочікуванно, 28 грудня 2012 року полочка поїхала бути новорічним подарунком в один з регіонів України... Хороша машина...
29 березня 2013 року позвонили з салону сказали VIN і повідомили що машина вже на митниці.
2013 рік іде з синезубом і юсб в базі що позбавило геморою з юсб-боксом, також докинули литі диски R16 205/55 і електроскладання дзеркал.
Віді каже що хоче на 3К гривень більше за машину.
Планую поставити сигналізацію зі зворотним зв"язком.
Завдяки погоді маю геморой з вибором зимового взуття. Планую взяти штамповку R15 і Bridgestone IceCruiser 7000 під шип. R15 – щоби мати більше гуми взимку, крузєр 7000 має підсилений борт проти гриж і заломів