Аккурат на восьме березня зробив собі подаруночок - французького білосніжного тракторця сімейного типу.
Купував у Чернівцях - салон "Франц авто". Автомобіль купувався з пригодами. По-перше, вперше автомобіль купувався "через інтернет". Тобто ні салону, ні менеджера я в очі не бачив (у салоні до цих пір не побував). Перемовини всі йшли по телефону та електронною поштою. По-друге, хотів білий колір і акційний автомобіль. За кольором "полювали" півтора тиждня. Акційного не вийшло... Салон запропонував свою, хоча дещо нижчу, знижку плюс килимки в салон/багажник і при видачі ще сумку з аварійним набором. В підсумку мені автомобіль продали з таким рівнем сервісу, що я на трохи себе відчув у Європі. Ніколи ще я не купував ТАК не тільки автомобіль, а й взагалі жоден товар в Україні. По-третє, поскільки в результаті полювання ми перехопили автомобіль з під чиєїсь "броні" і заствобили його за собою буквально за якісь пару годин, його на складі розвантаження видно не встигли переоформити і завантажили на автовоз, який їхав на Крим. Так мій дизельок побував на морі у героїчному місті Севастополі.

Хоча в кожній бочці все таки перчинка віднайдеться. З допів я замовив бризговики та повний (передній + задній) паркотронік. Мені було все одно який встановлять - поставили китайський Каньйон. Але то все таке. Головне щоб працював... Датчики врізали халтурно, навіть заусеніци не прибрали... Датчики врізали там де їм сподобалося.
В підсумку ми з парктроніком по всій дорозі почали рахувати всі ямки, нерівності, тріщинки і навіть просто рахувати. Все це супроводжувалося відбірним китайським гучним писком.
Щоправда під час останнього приїзду на Італ-сервіс вони (установщики) визнали свою провину і почали відразу пересвердлювати датчики. Причому хотіли робити це відразу на цьому ж бампері. Після мого запитання "а що робити зі старими отворами" мені майстер відповів що "не переживайте, якось задєлаєм"

Зараз маю пробіг уже під 2 тис. км. Машинка лише радує! У порівнянні із моїм попереднім авто просто казка (хоча є деякі моменти, які більше подобалися у попередньому тракторці).