ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Peugeot 308 sw 1.6 HDi aka "Білка"

alexwizard
Пешеход
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308 SW
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази
Стать:

Peugeot 308 sw 1.6 HDi aka "Білка"

Повідомлення alexwizard »

Доброго дня усім! Приймайте поповнення. У славному місті Кам'янець-Подільський на одне левенятко стало більше. Звати його просто Білочка.
Аккурат на восьме березня зробив собі подаруночок - французького білосніжного тракторця сімейного типу.
img-1107.jpg
Купував у Чернівцях - салон "Франц авто". Автомобіль купувався з пригодами. По-перше, вперше автомобіль купувався "через інтернет". Тобто ні салону, ні менеджера я в очі не бачив (у салоні до цих пір не побував). Перемовини всі йшли по телефону та електронною поштою. По-друге, хотів білий колір і акційний автомобіль. За кольором "полювали" півтора тиждня. Акційного не вийшло... Салон запропонував свою, хоча дещо нижчу, знижку плюс килимки в салон/багажник і при видачі ще сумку з аварійним набором. В підсумку мені автомобіль продали з таким рівнем сервісу, що я на трохи себе відчув у Європі. Ніколи ще я не купував ТАК не тільки автомобіль, а й взагалі жоден товар в Україні. По-третє, поскільки в результаті полювання ми перехопили автомобіль з під чиєїсь "броні" і заствобили його за собою буквально за якісь пару годин, його на складі розвантаження видно не встигли переоформити і завантажили на автовоз, який їхав на Крим. Так мій дизельок побував на морі у героїчному місті Севастополі. 8-)
Хоча в кожній бочці все таки перчинка віднайдеться. З допів я замовив бризговики та повний (передній + задній) паркотронік. Мені було все одно який встановлять - поставили китайський Каньйон. Але то все таке. Головне щоб працював... Датчики врізали халтурно, навіть заусеніци не прибрали... Датчики врізали там де їм сподобалося.
img-1679.jpg
В підсумку ми з парктроніком по всій дорозі почали рахувати всі ямки, нерівності, тріщинки і навіть просто рахувати. Все це супроводжувалося відбірним китайським гучним писком.
Щоправда під час останнього приїзду на Італ-сервіс вони (установщики) визнали свою провину і почали відразу пересвердлювати датчики. Причому хотіли робити це відразу на цьому ж бампері. Після мого запитання "а що робити зі старими отворами" мені майстер відповів що "не переживайте, якось задєлаєм" :shock: Після скликання загального консиліуму мені просто відключили передні датчики і ми домовилися зустрітися знову але вже після свят. Будемо далі наганяти одометр і рахувати реальну вартість установки електронного помічника з паркування... Оскільки мені добиратися до сервіса потрібно приблизно 95 км, а з урахуванням аварійності моста через Дністер то, можливо, і всі 190, цифра вже набігає шикарна.

Зараз маю пробіг уже під 2 тис. км. Машинка лише радує! У порівнянні із моїм попереднім авто просто казка (хоча є деякі моменти, які більше подобалися у попередньому тракторці).
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Peugeot 308 sw 1.6 HDi aka "Білка"

Повідомлення Admin »

alexwizard, поздравляю с приобретением good Вот только с датчиками парктроника получилась лажа :shock: пусть заказывают новый бампер, красят и нормально ставят датчики, а этот себе оставляют, машина новая и нет смысла идти им на уступки чтоб они отверстия запаивали и красили бампер, думать им нужно было раньше.
P.S.: Датчики тоже нужно красить в цвет, а то черные как то не смотрятся на белке.
romulus
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Їжджу на:: Citroen
Модель:: c3
Телефон: 0661934994
№ клубной карты: 000091
Дякував (ла): 1161 раз
Подякували: 399 разів
Стать:

Повідомлення romulus »

alexwizard
Наконец то земляк появился good
Hе бывает так плохо, чтобы не могло быть еще хуже.
Skype romanus.85
Amateur
Знаток
Модель:: 308 HDI 92 актив
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 43 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Amateur »

поздравляю с приобретением
однозначно дави на новый бампер и нормально установленый парктроник , ни в коем случае официалов жалеть не стоит ты им интересен пока не купил машину а потом приактически досвидос
Viking
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308HDI
Телефон: 0676740097
№ клубной карты: 000371
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 98 разів
Стать:

Повідомлення Viking »

Поздравляю с приобритением.
А с офоф не слазь сами накосячили пускай исправляют и делают по человечески с заменой бампера и порктроник покрашеній в цвет кузова, халтуру им прощать нельзя
zuh
Старожил
Модель:: Opel Grandland X
Телефон: 0504280436
Дякував (ла): 142 рази
Подякували: 270 разів
Стать:

Повідомлення zuh »

:hipeople: , :+1: , :bi_bip:
IRBIS
Мастер
Модель:: 5008
Дякував (ла): 353 рази
Подякували: 601 раз
Стать:

Повідомлення IRBIS »

Мои поздравления с приобретеием.

Немного не по теме: В середине марта ехал в командировку в Киев на поезде и одним из попутчиков был манагер Черновицкого автосалона Пежо. Так он мне поведал про заказанную машинку, которая не в Черновцы, а в Крым поехала - видать твоя.
Платонович
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: RAM 1500, 3008
Телефон: 067 909 61 06
№ клубной карты: 000098
Дякував (ла): 1184 рази
Подякували: 713 разів
Стать:

Повідомлення Платонович »

alexwizard
Поздравляю с Белочкой! Пусть помогает в жизни!
Бампер изуродовали козлы :twisted: - это поэма о криворуких мастерах и скудоумных инженерах СТО ПСА -их в книгу антирекордов ПСА в Украине :shock:
По поводу бампера Игорь прав на 100% - пусть они его осатяваят себе и поместят в уголочек клиента на СТО :D
Мурзилка
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308
Телефон: 0506043513
№ клубной карты: 000110
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 10 разів
Стать:

Повідомлення Мурзилка »

Поздравляю.Респект владельцу.Номер не прячет.
alexwizard
Пешеход
Модель:: 308 SW
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази
Стать:

Повідомлення alexwizard »

Христос Воскрес!
Дякую усім за привітання!
За бампер я вже також проконсультувався. І скрізь, де я був майстри сервісів однозначно радили міняти бампер. В принципі на сервіс я вже зателефонував перед святами але відповіді ще не отримав від них. Післязавтра мабуть ще раз буду телефонувати.
IRBIS
Думаю що 100% моя )))
Admin
Не впевнений. Чорні також непогано виглядають на білому. Тим паче чорні вкраплення на авто також присутні. Крім того, я думаю що існує певна вірогідність того, що після покраски і без того не ідеальні китайськи датчики не будуть давати промахів.
romulus
Нас вже трішки є ;)
Показувати
Обидва дизелі у комплектації Allure (здається... з панорамним дахом і салоном трансформер)
Востаннє редагувалось 05 травня 2013, 11:18 користувачем Admin, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Удалил цитаты1
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “308”