ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Peugeot 508 GT, SW

Delfi
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 3008
№ клубной карты: 00123
Дякував (ла): 691 раз
Подякували: 939 разів
Стать:
Контактна інформація:

Re: Peugeot 508 GT, SW

Повідомлення Delfi »

good good good Мои поздравления!
Зображення Если я тебе не нравлюсь...Застрелись...Я не исправлюсь..
omms13
Прохожий
Модель:: 508 GT
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 6 разів
Стать:

Повідомлення omms13 »

Допоможіть розібратися: як тут вставляти фотки? :oops:
Краще в особисте повідомлення ...
Востаннє редагувалось 15 листопада 2018, 18:53 користувачем omms13, всього редагувалось 1 раз.
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

Як Peugeot 508 візуально відрізняється від Peugeot 508 GT? Особисто для мене - лише по вихлопних трубах. Помітив, що дуже багато останнім часом стало в місті ГТ. Ніяк не міг зрозуміти: ЗВІДКИ!? Це на порядок дорожче 508-го, перекупам гнати їх не вигідно через розмитнення. Аж раптом побачив: ставлять накладки під бампер!!! Візуально виглядає агресивно, але вихлопна система через них не працює, видно як загнуті донизу труби виходяь перед накладками. Єдина візуальна унікальність ГТ втратилася. Лишилося тільки 204 л.с., які ніхто не бачить, але сам відчуваєш 8-)
За це повідомлення автора omms13 подякував:
afolk
IRBIS
Мастер
Модель:: 5008
Дякував (ла): 353 рази
Подякували: 601 раз
Стать:

Повідомлення IRBIS »

Подвеска иная.
Да собственно что еще надо мотор и ходовка, а трубы, блестяшки и пр. это для 18-летних. ;)
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Внешние отличия обычной 508 и 508 ГТ, это ниже клиренс, наличие двух выхлопов , на решетке радиатора шильдик с трудом заметной надписью ГТ, решетка радиатора только по периметру с хромом и перемычки идут под чёрный лак, а ещё 18 или 19 колёса. Последние года с али покупают задний диффузор под гт с одним заглушеным выхлопом и с чулком для другого, спиливают загнутую трубу и почти ГТ только однояйцевый , дымит то одна труба или варят чтоб две. Диски 18 или 19 покупают оригинал , но тут выдаёт колхозный клиренс , который выше и над дисками можно увидеть очень большое пространство, которое аш кричит- я рождена с маленькими колёсами и простой подвеской ))). Таблички ГТ с решёткой не видел чтоб меняли, на али их нет , а оригинал стоит очень дорого. Видел лепили по бокам с рестайла наклейки гт или гт лайн, но это такой дичайший колхоз :lol:
Самый изюм ГТ, это двигатель и многорычажная подвеска спереди и сзади( она и в обычных есть сзади), которая даёт очень комфортную езду good
За це повідомлення автора Admin подякували (всього 2):
lako_somms13
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

Доброго усім дня!
Завершилася моя подорож. За 10 днів автомобіль проїхав 3500 км, в основному по європейським магістралям та автобамам. Реально, проїхав автомобіль, а не водій ))) Дуже комфортно подорожувати на великі дистанції, 3-5 год безперервного перебування в 508 GT ніяк не відображається на самопочутті водія та пасажирів: саме тут виручає панорамний дах, оскільки він збільшує простір в авто і немає відчуття замкнутого простору; також в пригоді 4-х зонний клімат, всі можуть створювати собі атмосферу самостійно. Порадували задні дивани (вперше їхав пасажиром). Ніяких технічних пригод за цей час не трапилося, поступово повертається довіра до авто. Витрата палива склала 7,8 л/100км, якщо вірити бортовому комп'ютеру.
Щодо витрати палива ))) З приходом зими і вимушено змінивши стиль водіння - отримав 9,2 л/100км в міському режимі!!! Тепер вже точно знаю в чому причина збільшеної витрати :lol: :lol: :lol:
Гума Michelin Alpin6 (R17) виправдала всі мої надії на бренд: не міняє свого характеру навіть на швидкості 170км/год при темп режимах -12 - +6 (саме в такому діапазоні це було перевірено, нагадаю - індекс швидкості V), воду відводить чудово, сніг само собою. В зв'язці із зимовим режимом АКПП розпочниається рух вгору по ожеледиці впевнено (на звичайному режимі не зовсім :oops: ), так само екстренне гальмування - прямо, без заносів. Це все не заслуга лише однієї гуми, просто вдала комбінація якісних товарів - автомобіля та гуми.
Що не сподобалося!? Не сподобався навігатор, особливо дубляж на різні екрани. Не знаю як у вас, а в мене розсенхрон конкретний і це дизорієнтує під час руху. Потрібно пошукати і відключити дубляж, щоб лишився лише на головному екрані.
Наближається планове ТО. Масла, фільтра, тормозні диски. Сам не займаюся підбором і взагалі технічними питаннями, маю механіка якому довіряю (вже третій автомобіль обслуговує). При заміні поцікавлюся що він туди ставить/льє і відпишуся. Знаю лише, що попереднього разу масло було залите Motul, але то по причині того, що воно приїхало разом із авто як бонус ;) Механік прихильник Aral, мені особливо різниця не зрозуміла.
За це повідомлення автора omms13 подякував:
mgl
mgl
Профессионал
Модель:: Гольф5/206
Телефон: 0661990087
Дякував (ла): 387 разів
Подякували: 318 разів
Стать:

Повідомлення mgl »

Даже если механик прихильник анал, то это не меняет того, что масло рекомендуемое заводом тотал. Сколько езжу на ситроенах и пежо (а это уже лет десять) лью только его. Никогда проблем не было.Хотя пробеги конские. Я бы рекомендовал тотал.
За це повідомлення автора mgl подякували (всього 2):
romulusAleksML
IRBIS
Мастер
Модель:: 5008
Дякував (ла): 353 рази
Подякували: 601 раз
Стать:

Повідомлення IRBIS »

mgl
Немного не по теме: Если мастер сторонник Анал - нужно воздержаться от поездок к таому :D
Востаннє редагувалось 08 грудня 2018, 12:32 користувачем IRBIS, всього редагувалось 1 раз.
За це повідомлення автора IRBIS подякували (всього 4):
mglomms13Delfiromulus
Admin
Администратор
Администратор
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Не знаю как навигатор мог не понравится , как по мне, лучше не встречал , а ездил с всевозможными. У навигатора для Европы есть система ТМС, которая подключается к ретрансляторам дородных служб , что очень удобно когда идут предупреждения о дорожных ситуациях и автоматическая перестройка маршрута движения.
А вот что делает мастер, что ставит , это нужно знать и самому вникать , мастерам пофиг, главное больше поменять и больше срубить.
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

Можливо той навігатор дійсно хороший, не мав змоги його нормально зацінити, оскільки викл через декілька поворотів - розсенхрон між головним екраном, панеллю БК і екрана проекції мене вивів з рівноваги. Саме цим і не сподобався. При наступній поїздці в Європу піднапряжуся і відключу дубляж, лишу тільки на головному екрані. А сповіщення так, крута штука! Вони працюють навіть при вимкненому навігаторі. До речі, по Польщі в мене не працювали, в Чехії, НІмечині та Австрії все було гутт.
Щодо замін і механіка, то це мій свідомий вибір: лише одного разу я вникав в суть процесу - це коли ремонтували авто після перегона. І, скажу я вам, мені цього вистачило, згадав чому раніше цього не робив (багато часу займає на вивчення, а толку мало, краще цей час потратити на щось приємніше і корисніше))). Кожен має робити свою роботу, головне - найти людину, якій можна довірити цю роботу.
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “508”