ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Peugeot 508 GT, SW

omms13
Прохожий
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 508 GT
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 6 разів
Стать:

Re: Peugeot 508 GT, SW

Повідомлення omms13 »

Доброго всім дня!
Отже, на спідометрі 179000 км. На цій відмітці сказився склоочисник - не реагує на управління, живе своїм життям, працює постійно, склоомивач не включається, після викл автомобіля - щітки працюють далі. Допомагає лише зняття клеми з акумулятора. Після приєднання все починається знову. Трапилося це все по закону бутерброда - 05 січня в 16:00, тобто в суботу перед Різдвяними святами :o Звісно, вже всі СТО і електрики думками колядували (а дехто і не думками)). На наступний день все раптово виправилося, двірники, склоомивач - все запрацювало, корректно цілий день. Вирішив їхати колядувати на власному авто (попередньо домовився позичити інший), проїхав 30 км за місто і все знову сказилося, ще навіть гірше - періодично щітки наштовхуються одна на одну. В такому режимі проїхав 400 км., в більшості часу права щітка залипла внизу, а ліва у верхньому положенні смикалася на 1/4 свого шляху, зрозуміло що і око ліве в мене вже почало смикатися )))
Займаюся пошуками електрика, в мене в місті це досить болюче питання. Якогось дива майже всі СТО сьогодні (9-го січня) ще відпочивають.
Відпишуся, як вирішу проблему. Можливо в когось таке траплялося, поділіться досвідом вирішення.
Востаннє редагувалось 09 січня 2019, 10:49 користувачем omms13, всього редагувалось 1 раз.
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Твоим моторам пришёл конец .Замена двух мотров сразу. Покупать нужно только новые , бу это кот в мешке.
9816172780 CITROEN/PEUGEOT Мотор левого стеклоочистителя
9816172680 CITROEN/PEUGEOT Мотор стеклоочистителя правый
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

Взнавши ціни на ці моторчики був, м'ягко кажучи, в ступорі... Не знаю що там собі ПСА надумало, але так не має бути, враховуючи, що це типова біда в 508 та С5 (взнав це на російських форумах), орієнтовно час смерті 160-180 тис. км.
Б/У коштують 250 юсд лівий (ведучий) та 230 юсд правий. Звісно, Б/У купувати це лотерея, оскільки пожити вони можуть не набагато більше. Нові навіть не взнавав ціни, оскільки не збираюся 10 % вартості авто (саме стільки, навскидку, вони мають коштувати враховуючи ціни на БУ) платити за двірники.
Озброєвшись таким рішенням вирушив на пошуки майстра, який би взявся за ремонт. До слова скажу, що на рос. форумах взнав, що їх там вже давно ремонтують, ціна питання 50-70 юсд. В нас же на просторах мережі не найшов жодного подібного випадку. Телефонні продзвони електриків нічого не дали, ніхто не хоче братися. Звертався до хлопців, що ремонтують ПК, від них я взнав, що поремонтувати можна що завгодно, але вони не мають необхідного обладнання для діагностики поломки.
Наступне рішення було їхати по всим відомим і невідомим електрикам в надії натрапити на азартну людину, кому просто буде цікаво розібратися з цим. Азартних людей серед електриків малувато :lol: :lol: :lol: Я так зрозумів, що основна спеціалізаця 90% електриків - скрутити пробіг, а ті хто робить це якісно (щоб не можна було вичислити реал пробіг) той рахується супер майстром.
Десь на другому десятку майстрів мені нарешті пощастило, одна людина після довгої проповіді про французів (ну знаєте: "царь звєрєй, йолка..." і т.д.) сказав що поремонтує, хоча цього ще не робив і черга 3-4 дні.
Так як увійшов в азарт, то вирішив не зупинятися і ще пошукати. Бінго! Слідуючий електрик відразу зрозумів чому я до нього приїхав по відсутності двірників на лобовому склі 8-) На його рахунку вже декілька 508-х з такою бідою. Думати немає що ;)
Після свят також черга, вільне місце в кінці наступного тижня. З мене моторчики і автомобіль на день, з нього ремонт. За ціну навіть не запитав, проте до 100 юсд терпить. По результатам відпишу.
Востаннє редагувалось 16 січня 2019, 23:02 користувачем omms13, всього редагувалось 1 раз.
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

І так, пройшло два тижні і лише сьогодні маю вже робочі двірники.
На домовлений час електрик мене не прийняв, і взагалі якось "морозитися" почав, а згодом перестав відповідати на дзвінки. Зрозумів, що тут я і приїхав... Відновив пошуки електрика, найшов людину, що зголосилася взятися за ремонт, попередив, що ще не робив. Вийшов просто втрачений день, по ходу він навіть їх не розбирав (були вже зняті до нього).
Вирішив купувати БУ, на нашому ринку не знайшов, на МотоАлегро (фірма-прокладка, що з Аллегро возить), пара двірників виходить 9000грн, гарантія 5 днів в Україні . Якщо в Польщі на Алегро купувати, то 5000 грн. Побачивши таку різницю швидко найшов знайомих в Польщі які зголосилися купити і передати автобусом, на все про все ще +500 грн... І в цей момент пролунав дзвінок і я ледь не впав із стільця - дзвонив "перший" електрик, той що "морозився" 8-) Він був готовий мене прийняти :D Відремонтовано було все за один день, як і обіцяв.
Що було? А була спадкова, від 407-го, хвороба - систематичне попадання води в лівий моторчик, як сказав майстер (тепер я можу його так величати) судячи із зовнішніх ознак це тривало довгий час. Все почистив, щось ще там попаяв і посадив корпус на герметик. З правим повторили те ж саме, за винятком ремонту. Все про все 100$. Мене це цілком влаштувало.
Висновок: відповідально розчищати від заледенінь весь простір під склом, я цього не робив і там завжди був айсберг. Вода в твердому стані перекриває водовідводи, а тала вода знаходить собі дорогу не відведеними для цього конструкторами місцями. Для перестраховки потрібно зняти моторчики (дуже легко знімаються, 10 - 15 хв) і пройти слабкі місця герметиком.
А в кого трапиться вже така прикрість - звертайтеся, порекомендую майстра, який вміє поладити, м. Рівне.
На наступному тижні знову довга поїздка, в автомобілі впевнений, покатаємося 8-)
Востаннє редагувалось 30 січня 2019, 19:41 користувачем omms13, всього редагувалось 1 раз.
Пыжде(Д)
Ученик
Модель:: 508, 2.0HDI, 2011г
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 51 раз
Стать:

Повідомлення Пыжде(Д) »

omms13, прочитав твою эпопею с моторами, вчера снял свои. Вскрыл только правый. Все сухо, но первые следы грязи внутри уже есть . Правда у меня 30 тыс км пробег, хоть авто и 11 года. Для профилактики добавлю термопасты и пройду герметиком по контуру. Тут лучше перебздеть чем...
За це повідомлення автора Пыжде(Д) подякував:
omms13
PEUGEOT 508 2.0HDI Allure AKПП, 2011г.
Васюня
Прохожий
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Стать:

Повідомлення Васюня »

Складно рассказываешь (с)
Дякую за відгук і цікавий досвід (маю теж пригнаний ГТ універсал). Найкращі побажання. friends
omms13
Прохожий
Стать:

Повідомлення omms13 »

Доброго дня усім! Короткий звіт.
Маю на спідометрі вже 203 000. Всі мої плани полетіли шкереберть - планував продавати на 200 000, проте дуже вже авто припало до душі ))) Промоніторивши ринок, дійшов висновку, що подібного класу авто з меншим пробігом придбати навряд вийде, а на менший клас переходити не маю бажання ))) Вирішив ще рік поїздити, тим більше що було замінено ходову (все, за винятком амортизаторів) на 198000. Все разом склало приблизно 10к юах.
Знову вилізла проблема з моторчиками двірників. Конкретно з правим. Поломка вже суто механічна, вирішив замінити на БУ. Обійшлося в 3800 грн.
Загалом, за період останнього мого звіту нічого не трапилося, лише змінив трубку якусь на кондиціонері бо лопла рідна. Ну і заправив фріон. Не рахую це за проблему взагалі.
При слідуючій заміні масла (через 8к км) буде заміна тормозних дисків та колодок.
Востаннє редагувалось 10 жовтня 2019, 19:58 користувачем omms13, всього редагувалось 1 раз.
Пыжде(Д)
Ученик
Модель:: 508, 2.0HDI, 2011г
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 51 раз
Стать:

Повідомлення Пыжде(Д) »

Привіт, а що із старими моторами, мені скоби потрібні, десь свої всунув і найти не можу, а ставити тільки на герметик, не впевнний що буде надійно. Може куплю в тебе?
PEUGEOT 508 2.0HDI Allure AKПП, 2011г.
Spokiy
Прохожий
Модель:: 508 sw
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Peugeot 508 GT, SW

Повідомлення Spokiy »

omms13, можна телефон електрика який займався дворниками
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення