Взнавши ціни на ці моторчики був, м'ягко кажучи, в ступорі... Не знаю що там собі ПСА надумало, але так не має бути, враховуючи, що це типова біда в 508 та С5 (взнав це на російських форумах), орієнтовно час смерті 160-180 тис. км.
Б/У коштують 250 юсд лівий (ведучий) та 230 юсд правий. Звісно, Б/У купувати це лотерея, оскільки пожити вони можуть не набагато більше. Нові навіть не взнавав ціни, оскільки не збираюся 10 % вартості авто (саме стільки, навскидку, вони мають коштувати враховуючи ціни на БУ) платити за двірники.
Озброєвшись таким рішенням вирушив на пошуки майстра, який би взявся за ремонт. До слова скажу, що на рос. форумах взнав, що їх там вже давно ремонтують, ціна питання 50-70 юсд. В нас же на просторах мережі не найшов жодного подібного випадку. Телефонні продзвони електриків нічого не дали, ніхто не хоче братися. Звертався до хлопців, що ремонтують ПК, від них я взнав, що поремонтувати можна що завгодно, але вони не мають необхідного обладнання для діагностики поломки.
Наступне рішення було їхати по всим відомим і невідомим електрикам в надії натрапити на азартну людину, кому просто буде цікаво розібратися з цим. Азартних людей серед електриків малувато

Я так зрозумів, що основна спеціалізаця 90% електриків - скрутити пробіг, а ті хто робить це якісно (щоб не можна було вичислити реал пробіг) той рахується супер майстром.
Десь на другому десятку майстрів мені нарешті пощастило, одна людина після довгої проповіді про французів (ну знаєте: "царь звєрєй, йолка..." і т.д.) сказав що поремонтує, хоча цього ще не робив і черга 3-4 дні.
Так як увійшов в азарт, то вирішив не зупинятися і ще пошукати. Бінго! Слідуючий електрик відразу зрозумів чому я до нього приїхав по відсутності двірників на лобовому склі

На його рахунку вже декілька 508-х з такою бідою. Думати немає що
Після свят також черга, вільне місце в кінці наступного тижня. З мене моторчики і автомобіль на день, з нього ремонт. За ціну навіть не запитав, проте до 100 юсд терпить. По результатам відпишу.