ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Масляна пляма на коробці
Модератор: pegonak
- vadim-61
- Профессионал
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: Киа Соренто 3
- Телефон: 0956428832
- Дякував (ла): 119 разів
- Подякували: 344 рази
- Стать:
Re: Масляна пляма на коробці
Машина едет , акпп не пинается и не толкается , передачи переключаются , шумов во время движения нет ? Не мешай машине работать. Масло надо поменять. Педаль тормоза не бьет во время торможения? Можно ладонью о колесный диск проверить не греются ли тормоза но это надо на трассе . Может быть слегка теплое . Если горячее подклинивают направляющие суппортов или тормозные поршни. Я сталкивался еще с таким. Там есть с внутренней стороны грязезащитный щиток закрывающий тормозной диск. Иногда бывает туда попадают и застревают камешки и трут о тормозной диск.
Востаннє редагувалось 23 вересня 2021, 09:31 користувачем vadim-61, всього редагувалось 2 разів.
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Стать:
Доброго дня, дивився білшь уважно на тормозні колодки, можу сказати точно, що шум не від них. Слухав чи не чутно його при їзді - як не вслуховувався, навіть на найменшій швидкості нічого не чутно, можливо тому що сам по собі шум не дуже гучний, а можливо коли колеса під вагою шуму наймає. Судячи з усього тертя іде десь від напівосей, ті з ким радився (не спеціалісти в повному розумінні) говорять - швидкості переключаються нормально, то забий на це, ще говорять, можливо диференціал... Якось так...
-
- Прохожий
- Модель:: 508 SW GT
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 11 разів
- Стать:
в мене була проблема з підтіканням масла з коробки, купив бу машинку, за ніч знизу скапувало 1-2 краплі, а при їзді (переважно автобани) все дно було в маслі. Наскільки мені сказали, в пижів є хвороба - задній сальник колінвалу, поміняв сальник + масло в коробці (часткова заміна, 3 рази) і вже 50000+ км все сухо і спокійно.
-
- Прохожий
- Стать:
Друк даного повідомлення[/quote]
В зв'язку з цим потрібно що небудь робити, чи так вона працює в штатному режимі?mgl. писав:можливо, а точно В мене на 3008мому теж був схожий шум на пiдйомнику. Не так чутно, як тебе, але був
-
- Фанат
- Модель:: не знаю
- Дякував (ла): 283 рази
- Подякували: 421 раз
- Стать:
Вывесить оба колеса и крутануть колесо. Тогда шума такого не будет.
Пойми, я по звуку не могу определить на 100% что это )))) Я сча скажу, что это ерунда, а завтра отвалится колесо
Может диф шумит, может сателит.
И представь, что ты вообще не крутил то колесо… Тогда норм все было бы?
Пойми, я по звуку не могу определить на 100% что это )))) Я сча скажу, что это ерунда, а завтра отвалится колесо

Может диф шумит, может сателит.
И представь, что ты вообще не крутил то колесо… Тогда норм все было бы?

-
- Прохожий
- Стать:
Вибачте, абсолютно ніяких претензій))) Просто завдяки Вам та іншим користувачам я, можливо, зможу дійти до істини. Тобто, якщо це диференціал, то вивісивши обидва передні колеса такого шуму я не почую? Я правильно зрозумів? І якщо це шумить диференціал, то це нормальний стан речей і авто не потребує в цьому плані ніякого ремонту?
Ще раз хочу подякувати всім, хто відгукнувся)))
Ще раз хочу подякувати всім, хто відгукнувся)))
-
- Фанат
- Модель:: не знаю
- Дякував (ла): 283 рази
- Подякували: 421 раз
- Стать:
kvak
Вы понимаете, я сам не знаю, а предполагаю
Могу по возм. крутануть колесо на жены 308м с механикой. Могу крутануть колесо на 508 с такой же кпп как и у Вас и мотор такой же. На днях могу организовать.
Вы понимаете, я сам не знаю, а предполагаю

Могу по возм. крутануть колесо на жены 308м с механикой. Могу крутануть колесо на 508 с такой же кпп как и у Вас и мотор такой же. На днях могу организовать.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину