ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Citroen Xsara 1.4i 2003

Відповісти
Nick
Прохожий
Їжджу на:: Citroen
Модель:: Xsara
Телефон: +38 063 719-1985
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Стать:
Контактна інформація:

Citroen Xsara 1.4i 2003

Повідомлення Nick »

ХЗ навіть з чого починать :)
Короче здибався з Сітриком в Донецькій області... так щоб довго не розповідать - як побачив, що така мафинка там продається, в минулі вихідні з кумом знялись і погнали забирать... Приїхавши і побачивши данну Xsara :shock: було бажання продавцю вліпить пару сраканов :evil:
але який бу срач без недоліків які умовчуються :| короче забрали... + не близенька дорога показала трошки, що з машиной...
В деталях, що і як поки писать не буду, по мірі доведення до розуму моєї Ксарки обов'язково викладем фото звіт...

Додано через 13 хвилин 4 секунди:
Доречі тільки вчора поставив на рєєстрацію, навіть ще техогляд не пройшов, і не дуже то й хочеться :cry: - бо реально будуть викенуті гроші... місяц, два і його відмінять :)
Такщо ось така в мене Xsara ще з тепленькими номерами білья МРЕО :)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Лайно трапляється...
Nick
Прохожий
Їжджу на:: Citroen
Модель:: Xsara
Телефон: +38 063 719-1985
Стать:
Контактна інформація:

Re: Citroen Xsara 1.4i 2003

Повідомлення Nick »

Нарешті дійшли руки висказать своє "ФЕ"
Через кілька днів як поставив мафинку на облік міняв масло і викупив таку тєму, що в мене перелив мастила був ліртів пітора... в двигуні щуп зломаний якраз на грані максимуму, там де кінчяється так звана лінійка рівня мастила... це ще було підозрілим коли Ксару забирали з Донецька...
Також трошки диким для мене був перший мій фільтр "вставка", але ще більшою новиною виявилось, що міжсервісний по одометру, коли його обнулять - 20000км, а як міняв мастило лишалось всього 900км... отакє, добре хоч ніде те масло не виперло коли Ксару переганяли, бо їхали ж дай Боже... ну + до всього щей воздухан був змінений... тоді ж викупив, що в мене тріснутий випускний колектор в двух місцях, але проце потім...
Так як на той час небуло вільної ні ями ні підйомника, то все це робив в отакий спосіб:
12052011834.jpg

Також сходу після візиту до МРЕО начав шуміть вижимний... в ітозі на наступний день після заміни масла мінялось зчеплення в зборі, сальніки полуосєй, один з яких і так тік, і підвісний підшипник - якого можна сказати просто не було... це пояснило велику вірбрацію правої половини морди на великих швидкостях... заодно і свіженьке масло в коробку... + до всього загудів гідрач, бо б*я :evil: в мене щей рейка тиче... слава Богу в ній люфта немає, по ходу тільки сальніки течуть... досі точно не дізнався чи є на неї ремкомплект і чи підлягає вона реставрації... Зчеплення ставив Valeo і відповідно всі рідини заливав Total. Сцепуха мінялась вже більш по людські - на підйомнику...
13052011843.jpg
В той же день норм роздививсь Ксару знизу :), по ходовій все наче норм, окрім однієї стойки стабілізатора і втулки одного заднього аморта + ХЗ, що з торсіоном, бо колеса і так лисі так ще й знос не рівномірний...
Через кілька днів стойки стабілізатора були змінені і заодно добравсь до діагностики, де і було підтверджено мою першу догадку, що чек в машині горить через тріснутий колектор, бо тріщина якраз з лямбди, і ще одна при виході з 1го циліндра... але двигун живенький, розхід просто бомба, тому поки це питання за браком коштів відкладено...
Десь в цей час побачив, що праве переднє скло не затоноване :? реально я його таки помічав, але тільки вкурив, що водійске тоноване, а пасажира ні... тому в перші вихідні передні вікна затонував норм плівкою, яку підібрали під загальний відтінок... поки тільки передні, бо вся машина тонована якимось лайном не якісним і треба все перероблять, а вільних хфінансів немає... :(
Заодно підібрав універсальні брезговики на зад і спиляв тавроподібну вихлопну трубу та поставив насадку...
Поки мабуть все, бо ще були нюанси з кондєйом, концивіком задньої двері, кнопочкой двері багажника, передніми і задніми тормозами, ручніком і т.д. писати можно довго :) тому якось іншим разом зберусь і обов'язково відпишусь ;)
А оце остання фотка жопи Ксари біля роботи :)
19062011873.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Лайно трапляється...
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Nick, не хватает клубной сиволики ;) приезжай на встречу клуба, наклеим :)
DrAlex
Прохожий
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: Partner
Телефон: 0505623661
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення DrAlex »

удачной езды!