Нарешті дійшли руки висказать своє "ФЕ"
Через кілька днів як поставив мафинку на облік міняв масло і викупив таку тєму, що в мене перелив мастила був ліртів пітора... в двигуні щуп зломаний якраз на грані максимуму, там де кінчяється так звана лінійка рівня мастила... це ще було підозрілим коли Ксару забирали з Донецька...
Також трошки диким для мене був перший мій фільтр "вставка", але ще більшою новиною виявилось, що міжсервісний по одометру, коли його обнулять - 20000км, а як міняв мастило лишалось всього 900км... отакє, добре хоч ніде те масло не виперло коли Ксару переганяли, бо їхали ж дай Боже... ну + до всього щей воздухан був змінений... тоді ж викупив, що в мене тріснутий випускний колектор в двух місцях, але проце потім...
Так як на той час небуло вільної ні ями ні підйомника, то все це робив в отакий спосіб:
12052011834.jpg
Також сходу після візиту до МРЕО начав шуміть вижимний... в ітозі на наступний день після заміни масла мінялось зчеплення в зборі, сальніки полуосєй, один з яких і так тік, і підвісний підшипник - якого можна сказати просто не було... це пояснило велику вірбрацію правої половини морди на великих швидкостях... заодно і свіженьке масло в коробку... + до всього загудів гідрач, бо б*я

в мене щей рейка тиче... слава Богу в ній люфта немає, по ходу тільки сальніки течуть... досі точно не дізнався чи є на неї ремкомплект і чи підлягає вона реставрації... Зчеплення ставив Valeo і відповідно всі рідини заливав Total. Сцепуха мінялась вже більш по людські - на підйомнику...
13052011843.jpg
В той же день норм роздививсь Ксару знизу

, по ходовій все наче норм, окрім однієї стойки стабілізатора і втулки одного заднього аморта + ХЗ, що з торсіоном, бо колеса і так лисі так ще й знос не рівномірний...
Через кілька днів стойки стабілізатора були змінені і заодно добравсь до діагностики, де і було підтверджено мою першу догадку, що чек в машині горить через тріснутий колектор, бо тріщина якраз з лямбди, і ще одна при виході з 1го циліндра... але двигун живенький, розхід просто бомба, тому поки це питання за браком коштів відкладено...
Десь в цей час побачив, що праве переднє скло не затоноване

реально я його таки помічав, але тільки вкурив, що водійске тоноване, а пасажира ні... тому в перші вихідні передні вікна затонував норм плівкою, яку підібрали під загальний відтінок... поки тільки передні, бо вся машина тонована якимось лайном не якісним і треба все перероблять, а вільних хфінансів немає...
Заодно підібрав універсальні брезговики на зад і спиляв тавроподібну вихлопну трубу та поставив насадку...
Поки мабуть все, бо ще були нюанси з кондєйом, концивіком задньої двері, кнопочкой двері багажника, передніми і задніми тормозами, ручніком і т.д. писати можно довго

тому якось іншим разом зберусь і обов'язково відпишусь
А оце остання фотка жопи Ксари біля роботи
19062011873.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.